top of page

Iepa! Soc la Jordina Arnau, periodista, consultora i formadora apassionada de la vida! 

Estic aquí per despertar el teu poderío comunicatiu, per activar la teva consciència i aconseguir que impactis, visquis i transformis amb el teu projecte de l’ànima! Però anem pas a pas!

Soc catalanai visc a Euskal Herria.

Vaig néixer a la Selva del Camp, un preciós poble del Baix Camp (Catalunya), però l'amor em va portar a Deba, Gipuzkoa.Sóc políglota, sí, i per això en el meu projecte treballo amb el català, el basc i el castellà.

Jordina-Web-189.jpg

 La naturai els seus cicles són una part indispensable del meu univers creatiu i inspiren la meva feina.

Vinc d'una família vinculada a la terra i als boscos mediterranis i visc en un caserío basc amb 500 anys d'història.

Soc una apassionada de la comunicació i del seu poder transformador.

Des de molt jove, com a activista, vaig començar a generar estratègies i campanyes per impactar i avançar cap a una societat més justa, plural i conscient. Amb els anys, aquesta passió ha passat a ser un pilar de la meva feina i m'encanta. He generat estratègies per a entitats europees, empreses basques i catalanes, associacions i cooperatives feministes, entre d'altres.

Jordina-Web-215.jpg

Estic totalment compromesa amb la defensa dels drets humans, el foment de la diversitat i la igualtat entre persones.

Conjuntament amb la periodista Alba Sidera, he publicat la Guia pràctica contra l'extrema dreta (Pagès Editors) per entendre i evitar l'auge dels discursos discriminatorisi d'odi.

image0 (4).jpeg

Tinc més de 12 anys d'experiència en mitjans de comunicació

Em vaig llicenciar en Periodisme, a Barcelona i els darrers anys he treballat com a periodista per a Televisió de Catalunya, on m'has pogut veure davant la càmera explicant i analitzant l'actualitat política tant basca com catalana als informatius i programes com Planta Baixa.

Captura de pantalla 2023-02-27 a las 18.46.51.png

Amb 28 anys em van diagnosticar un càncer de mama (del qual estic recuperada).

Durant el procés mèdic més intens i dur, em vaig replantejar la meva vida de dalt a baix. D'aquesta experiència forçada, neix aquest projecte des del qual et parlo. Vaig decidir VIURE en majúscules i fer-ho des de l'amor, el compromís i la passió. La meva experiència amb el càncer també m'ha portat a divulgar aquesta malaltia per normalitzar-la i tractar-la amb una persectiva empoderadora i feminista. D'aquí, la meva participació
al grup motor d'Iñurri.

Formar,
empoderar
i activar
el poderío.

Des de finals del 2022, he decidit emprendre i sintetitzar la meva experiència i formació vital i professional amb la voluntat de formar, empoderar i activar el poderío i el lideratge de tantes persones amb projectes honestos que se senten estancades, impostores… que volen cultivar
la seva veu pròpia i fer nous
passos vitals.

Jordina-Web-176.jpg

Estimo la vida plena, digna, humil, rebel i conscient i és des d'aquí que la comparteixo.

Entenc cadascun dels serveis que et proposo com a espaisde creixement professional i laboral on cada persona dóna i rep.

He comprovat que generar tribu i comunitat multiplica el talent d’aquells que en formen part.

Captura de pantalla 2023-02-27 a las 19.34.48.png

Tinc un mètode que funciona i que neix en honor de la tribu.

EL MÈTODE TRIBU_72x.png

Parteix de fer campanyes,missatges o accions Transformadores, que facin Repensar sobre allò que creiemque ja sabem, que Informin i aportincontingut de qualitat de forma Bestiali amb la teva veu i visió Única.

bottom of page