top of page

Powerafaris

Sopars amb molt power per a líders inconformistes

Imagina’t un vespre per formar-te, compartir i crear al voltant d’un sopar deliciós i en una taula plena de líders com tu…

Formació · Plaer · Experiència · Tribu

Això és un powerafari i és el que et proposo un vespre al mes!

Una experiència formativa a rebossar de plaer per a líders inconformistes i emprenedores que viviu o voleu viure del vostre negoci i que voleu compartir un espai de trobada, formació i de cocreació col·lectiu!

 • Generar sinergies amb altres líders per avançar vital i professionalment

 • Gaudir d’un bon sopar i d’un espai de trobada farcit de converses estimuladores per créixer colze a colze

 • Treballar el teu lideratge transformador des de la consciència, la formació i compartint experiències

 • Potenciar la creativitat per obtenir noves solucions i respostes per aplicar al teu projecte

 • Obtenir eines pràctiques per viure (o viure millor!) del teu talent

 • Empoderar-te i treballar la veu pròpia i la teva comunicació

 • Aprendre a cuidar-te de debò amb consciència plena 

Els powerafaris són per a tu si vols:

Cada mes et proposo un sopar deliciós amb una temàtica central per aplicar al teu lideratge i a la gestió de la teva marca o projecte.

L’experiència es divideix en dues parts: una primera part de formació vivencial i molt pràctica sobre el tema en qüestió i una segona part al voltant del sopar que cuinarà Mariona Quadrada en què es continua compartint i cocreant entre totes.

IMG_1190_edited.jpg
Vinga! Anem al gra: 
IMG_3697.JPG

Ens trobarem un dijous al mes, entre les 19:00 i les 23:00!

A la Selva del Camp (Baix Camp), en una masia envoltada de natura a tocar del poble.

En cada powerafari hi haurà alguna petita sorpresa, ja sigui vivencial o material per tal que l’experiència continuï més enllà del dia de trobada i sopar en sí.

ET PRESENTO ELS SIS PRIMERS POWERAFARIS:

13 de juliol

Lideratge fet a mida
(per començar el curs al dia!

Jordina Arnau i Lídia Papió, música

En aquest primer powerafari et proposo testejar i identificar com lideres el teu projecte, detectar si et convenç, si t’està permet assolir els teus objectius i poder redefinir-lo i adaptar-lo juntes, amb eines pràctiques i amb la voluntat d’avançar amb veu pròpia, compromís, confiança plena i xarxa per afrontar els reptes de cara al nou curs. 

 

Ho farem acompanyades d’un bany de música de la mà de Lídia Papió creat per fomentar la introspecció, fer fluir les idees i els desitjos autèntics i gaudir d’una recepta de lideratge que et cuinaràs a la teva mida per començar el curs amb la feina feta! 

 

Un primer sopar per compartir i gaudir a la fresca d’un vespre d’estiu amb líders conscients i inconformistes que valorem la bona vida i de gaudir d’un lideratge fet a mida!

21 de setembre

Adéu, burnout! Hola, erotisme!

Elena Crespi Asensio, psicòloga i sexòloga

Setembre és sinònim d’inici de curs, de tornar a les rutines, d’agendes que es van omplint de tasques i compromisos. I et proposo fer-ho sense cremar-te, cuidant-te i prioritzant-te en tots els sentits i activant i posant al centre el teu erotisme per gaudir de tu, del teu cos, del teu projecte!

 

Ho farem amb l’Elena Crespi, amb qui compartirem reflexions, eines, tips pràctics i encendrem el desig i l’erotisme per gaudir i afrontar tot el curs!

19 d’octubre

La màgia de crear relat per impactar i transformar amb veu pròpia

Jordina Arnau 

Crear un relat és tot un art que et permet encisar, fer vibrar, emocionar, generar connexió i transformar a través d’allò que narres, expliques o mostres. Però, com treballem un bon relat? Amb quins ingredients el creem?

 

En aquesta sessió et proposo treballar el relat de la teva marca o d’un dels teus projectes concrets i exprimir-lo per adaptar-lo als teus discursos, als teus textos, a les teves conferències…

16 de novembre

Money, money: claus per gestionar i escalar un negoci que funciona econòmicament

Mar Olmedo, consultora financera

Sí, com a líders facturem i volem seguir facturant per viure bé, viure del nostre talent, fer sentir la nostra veu guanyant-los la vida dignament i, sobretot, de forma sostenible i viable segons la vida que volem.

 

I per això ens cal saber com portar els comptes, reduir l’ansietat per les finances, saber analitzar si estem invertint per complir els nostres objectius, determinar quins preus són els adequats pels nostres serveis o com poder escalar i obrir noves portes que ens permetin guanyar més diners i més temps! 

La Mar Olmedo ens acompanyarà en aquest powerafari tan pràctic com potent en què sortiràs amb eines i consells per fer evolucionar la teva marca.  

14 de desembre

Inspiració, eines i rutines per crear continguts tan bons com el vi

Especial Nadal amb tast de vins

Marta Clot, sommelier i creadora de continguts a Instagram

Aquesta powersession és una celebració en tota regla per tancar l’any i començar el 2024!

 

Ho farem amb la sommelier Marta Clot, amb qui parlarem i treballarem sobre com crear continguts digitals, com inspirar-se, organitzar-se i activarem els sentits i el cervell per pensar, crear i idear els continguts que vols publicar cada mes del 2024. 

 

A més a més, farem un tast de vins amb un sopar ben especial per celebrar el final d’any, recollir els fruits del 2023 i plantejar quins són els propòsits que tens com a líder inconformista i compromesa de cara al nou any! 

Powerafari amb un suplement de 7€

ESTIU 2024

Ingredients per expressar i transmetre la teva identitat de forma única

Les Gourmets

Sovint pensem que la única forma de transmetre la nostra identitat és a partir del disseny gràfic i això fa que ens perdem oportunitats que ens permeten diferenciar-nos i projectar tot allò que som (i que de vegades no es veu a simple vista!).

 

En aquesta powersession arrencarem l’any revisant i analitzant juntes totes les possibilitats per a que treguis suc a la teva marca amb una identitat única i molt, molt gourmet!

Parlem d’inversions:

57€ (+iva) per powerafari

Inclou: 

 

 • Formació experiencial de la mà d’expertes en la temàtica mensual amb detall sorpresa

 • Sopar elaborat per la cuinera Mariona Quadrada amb beguda inclosa 

 • Pàrquing a la pròpia masia

 • Formació, diversió i sinergies a parts iguals

 

Si aquesta proposta t’accelera el cor i vols venir a més d’un powerafari: tens oferta! 

 

Pack de 4 sopars formatius i experiencials a escollir amb un 15% de descompte: 193,8€ (+iva)

 

A més a més, per cada powersession et regalo un 15% de descompte per una sessió de consultoria per anar al gra (1 hora)!

IMG_1247.JPG

I qui t'ho proposa?

Doncs t’ho proposo jo mateixa, la Jordina Arnau. Sóc periodista, consultora i formadora i t’acompanyo a encendre el teu power comunicatiu perquè creïs, lideris i connectis amb veu pròpia, conscient i genuïna.

 

Soc una catalana que viu al País Basc i que he emprès el meu projecte després de més de 10 anys de dedicació professional al periodisme i a la comunicació estratègica. 

 

He treballat a mitjans de comunicació de tot tipus i he assessorat i creat estratègies comunicatives i campanyes de marca per a empreses i institucions socials i polítiques. 

 

En la meva darrera etapa, abans d’engegar aquest projecte, estava a treballant per Televisió de Catalunya comunicant i informant diàriament a milers i milers de persones en directe. També he publicat un llibre conjuntament amb la periodista Alba Sidera. 

 

M’apassiona donar ànima i treballar la veu pròpia de projectes i líders transformadores, generar estratègies, relats i missatges, explotar la creativitat per comunicar, convertir idees en campanyes singulars i treballar nous formats i lideratges des de l'autoconeixement per viure, gaudir i avançar cap a projectes singulars i sostenibles que creen un món més igualitari i just.

Jordina-Web-176.jpg
bottom of page